x3 Mistel. ♥

ja, jag har ridit tre gånger på Mistel på under de tre veckor. Första pass med honom var lite krånligt för jag lärde känna honom. Men vi jobbade mycket med att lösgöra hästen. Så hästen ska kunna vara avslappat och går i fin form. Nacke och rumpa upp typ så.  Vid den andra pass jobbade vi forsättning med att lösgöra hästen. Kände bättre med Mistel vid det andra pass. Då började jag gilla Mistel ännu er för den är arbetsvilligt men ändå lite slö ibland. BONUS!
 
 
Idag tränade vi med bommar. Då tränade vi mycket med avstång och tempo. Jäkla roligt var det! Mistel var otroligt arbetsvilligt idag, men lite slö ibland då bara sätte igång honom då han pigg igen typ. Han var toppen idag, Han gick i form med. Önsar att Mistel var min häst. För Mistels mank är precis vid gräns till häst. Då visar de visst att Mistel är väldigt annorlunda, alltid så hos lla söta ponny!
 
Vi ska hoppa nästa vecka, då kommer jag ha Mistel igen, wihoo. jag är sjukt glad att jag bytte tillbaka till Blåkulla riskolan för ALLA (skojar inte) säger hej till varandra, och man ler mot varandra hela tiden. Ser aldrig enda sur face i stallet. BIG LIKE! 
Smälter.......
Blåkulla ridskolan | | Kommentera |
Upp